In de Leidse raadzaal wordt morgen het Leids Dictee gehouden.

Zaterdagmiddag Leids Dictee in Raadzaal stadhuis

Zaterdag 17 maart organiseert D66 in samenwerking met CDA, GroenLinks, PvdA en PvdD het Leids Dictee. “Hoewel het verkiezingstijd is, zal het zeker niet over politiek gaan, maar willen we juist op een ludieke manier aandacht vragen voor de Leidse taal, de geschiedenis van de stad en onze cultuur,” zegt mede-organisator Cor Arnoldus.

Chris de Waard sprak met kandidaat-raadslid Cor Arnoldus van D66 Leiden over het Leids dictee.

De tekst voor het Leids Dictee is geschreven door Rens Heruer die ook de tekst schreef voor het Leids Volkslied ‘Leiden, Stad van mijn Hart’.┬áHet Leids Dictee vindt plaats in de raadzaal, begint om 15.00 uur en duurt tot 17.00 uur.

Iedereen is welkom om deel te nemen of om als toeschouwer te komen kijken.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×