Gideon Roggeveen en Han Ruijgrok presenteren het Sleutelstad radioprogramma Cultuur071 morgen live vanuit BplusC in de Nieuwstraat. (Archieffoto: Chris de Waard).

Cultuur071 morgen live vanuit BplusC: Gesprek met de Stad

Het cultuurprogramma van Sleutelstad komt morgen live vanuit BplusC in de Nieuwstraat. Het Cultuurfonds Leiden organiseert daar het ‘Gesprek met de Stad‘. Raadsleden en sleutelfiguren uit de Leidse culturele sector wisselen dan met elkaar en met bezoekers van gedachten over de manier waarop Leiden zich de komende jaren prominenter op de kaart kan zetten als stad van Cultuur en Kennis.

Een tafel verder maken Gideon Roggeveen en Han Ruijgrok hun wekelijkse radioprogramma waarin onder meer de woordvoerders op het gebied van cultuur van verschillende politieke partijen uit Leiden zullen aanschuiven. Ook wisselen gasten af en toe van tafel, zodat ze bijvoorbeeld na hun optreden in de live radio-uitzending verder kunnen praten met andere deelnemers die de afgelopen maanden ook meededen aan de serie gesprekken onder de noemer ‘Leiden aan Tafel’.

Bezoek is zaterdagmorgen vanaf 10.00 uur van harte welkom bij BplusC in de Nieuwstraat. De radio-uitzending duurt tot 12.00 uur, in de zaal gaan de gesprekken door tot 13.45 uur.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×