Sportief wandelen voor iedereen

Lekker sporten kan ook heel simpel zijn, bijvoorbeeld een fikse wandeling maken. De Leidse Road Runners Club biedt elke week vier trainingen voor sportief wandelen. Er zijn vier niveaugroepen. Goede wandelschoenen en kleding die je beschermt tegen de elementen zijn alles wat je nodig hebt, zegt Helga Develing van de LRRC.

De wandelingen worden geleid door een trainer, die zorgt voor een goede route, dus je hoeft niet bang te zijn om te verdwalen. Na afloop is er koffie in het clubhuis aan de Vliet. Geinteresseerden kunnen tot zes weken vrijblijvend komen meewandelen en kennismaken met sportief wandelen. Kijk voor meer informatie op de website van LRRC.

Gerry van Bakel in gesprek met Helga Develing van de Leidse Road Runners Club over sportief wandelen in Sport071.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×