Matilde Monteleone op het hoogste podium. (Foto's: Renée Vermond).

Opnieuw medailles voor ritmisch gymnasten van Gymsport Leiden.

Ritmisch gymnast Matilde Monteleone van Gymsport Leiden heeft zaterdag bij de de 2e plaatsingswedstrijd Ritmische Gymnastiek (geboortejaar 2006) opnieuw goud gehaald. Zij heeft zich hiermee verzekerd van de landelijke halve finale in de eerste divisie. Zondag was er ook nog eens brons voor Sofia Hervas Larano (Benjamin 2008) bij een internationaal toernooi in Mol, België.

Aan de plaatsingswedstrijd in Alphen deden nog een aantal deelnemers namens Gymsport Leiden mee. Sanne Hertogs werd knap 7e (2007) en ook haar zus Britt werd, ondanks griep, 7e (2004). Liliane en Anouk  moesten door een blessure geblesseerd aan de kant blijven.

Bij Ritmische Gymnastiek laten gymnasten op het ritme van muziek de lenigheid zien met gebruik van de materialen lint, knotsen, bal, touw en hoepel. De gymnasten van het selectieteam van Gymsport Leiden vertegenwoordigen de club in de 1e en 2e divisie op nationale en internationale wedstrijden en toernooien. Er is ook een afdeling voor recreanten.

 

 

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×