(Foto's: AS Media).

Bezoekers Puur Winter Festival onwel door koolzuurgas

Enkele bezoekers van het Puur Winter Festival op de Lammermarkt zijn zaterdagavond rond 21.30 uur onwel geraakt door weglekkend koolzuurgas dat uit een gasfles van een biertap ontsnapte. De bezoekers werden ter plekke nagekeken bij de EHBO-post op het festivalterrein. Uiteindelijk is een van hen alsnog voor verdere behandeling naar het ziekenhuis overgebracht.

De organisatie laat weten geschrokken te zijn van de onwel wording van meerdere bezoekers door de wolk CO2 die ontsnapte. Het drijfgas is volgens de Puur-organisatie overigens niet giftig. “Maar een wolk van dat spul kan wel je avond goed verzieken.”

 

Advertentie

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×