(Foto: PR).

Gouden Pet zoekt nog deelnemers voor 32e editie van Leids straatmuzikantenfestival

Op zondag 24 juni wordt tijdens de Lakenfeesten voor alweer de 32e keer het Gouden Pet straatmuziekfestival georganiseerd in het centrum van Leiden. De organisatie kan nog wat deelnemers plaatsen. “Alle muziek genres zijn welkom”, meldt de organisatie. “Of je nu salsa wilt spelen, bluegrass, blues, smartlappen wilt zingen of lekker wilt rocken rondom de Hooglandse kerk, schroom niet en schrijf je nu in.”

Naast eeuwige roem gaan de winnaars niet met lege handen naar huis. Ze maken ook kans op leuke geldprijzen. Inschrijven kan tot tot 1 juni 2018. Vragen over deelname kunnen worden gesteld via deelnemers@goudenpet.nl.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×