Cultuurplein Lammermarkt bijna klaar

0

Afgelopen week zijn de werkzaamheden rond de Lammermarkt een nieuwe fase ingegaan. Rondom Molen de Valk werd er gezorgd voor de nodige beplanting. Zo is het evenementenplein in de toekomst voorzien van een groene uitstraling.

De internationaal bekende Nederlandse tuinarchitect Piet Oudolf is de ontwerper van dit gedeelte op het toekomstige Cultuurplein. Hij kwam afgelopen week persoonlijk langs om te kijken naar zijn ontwerp. Uiteraard hielp hij samen met wethouder Paul Laudy een handje.

Op het Cultuurplein Lammermarkt zullen regelmatig evenementen worden georganiseerd op het gebied van toneel, dans, muziek, film en andere vormen van entertainment. Vanaf deze maand zal het deze functie gaan vervullen.

 

Delen
LeidenWalk

Geef een reactie

Over de auteur

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.