(Foto: International Photo Festival ).

Vierde editie International Photo Festival Leiden start dit weekeinde

De vierde editie van het International Photo Festival Leiden vindt van 7 april tot en met 15 april plaats op het nieuwe Cultuurplein Lammermarkt in Leiden.

Op het festivalterrein kunnen topfotografen en de bezoekers elkaar ontmoeten. De winnares van de derde editie, Saskia Aukema, heeft met twintig andere fotografen een buitententoonstelling opgezet. De Leidse fotografe Danielle Celie heeft een solotentoonstelling aan het Kiekpad.

Fotografen van Photoville NYC tonen hun werk op containers aan het Stationsplein en het werk van fotografen uit Australië zal te zien zijn op digitale schermen aan de Lammermarkt. Het festival heeft ook workshops, rondleidingen en lezingen waar bezoekers aan kunnen deelnemen. De toegang is gratis.

 

 

 

 

 

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×