Progressief Zoeterwoude gaat met CDA coalitiebesprekingen voeren

Informateur Ruud Bouter van Progressief Zoeterwoude gaat na gesprekken met de andere twee partijen in het dorp proberen om met het CDA een coalitie-akkoord te bereiken. In de verkennende rondes zijn de VVD en Senioren Belangen Zoeterwoude vooralsnog afgevallen.

PZ en het CDA hebben voldoende vertrouwen in elkaar om te gaan werken aan een coalitieakkoord. Een samenwerking tussen PZ en het CDA komt ook het meest tegemoet aan de beloftes die beide partijen aan de kiezers hebben gedaan. De inhoudelijke besprekingen zullen zeer binnenkort worden voortgezet. De onderhandelingen zullen verder worden gevoerd door de huidige fractievoorzitters.

Dat zijn namens PZ Pieter Goossen en Myrna van der Poel die het fractievoorzitterschap delen en namens het CDA Zoeterwoude Arjan Bakx.

Delen
Sligro Proef het Najaar!

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Je bent nu offline