Progressief Zoeterwoude gaat met CDA coalitiebesprekingen voeren

Informateur Ruud Bouter van Progressief Zoeterwoude gaat na gesprekken met de andere twee partijen in het dorp proberen om met het CDA een coalitie-akkoord te bereiken. In de verkennende rondes zijn de VVD en Senioren Belangen Zoeterwoude vooralsnog afgevallen.

PZ en het CDA hebben voldoende vertrouwen in elkaar om te gaan werken aan een coalitieakkoord. Een samenwerking tussen PZ en het CDA komt ook het meest tegemoet aan de beloftes die beide partijen aan de kiezers hebben gedaan. De inhoudelijke besprekingen zullen zeer binnenkort worden voortgezet. De onderhandelingen zullen verder worden gevoerd door de huidige fractievoorzitters.

Dat zijn namens PZ Pieter Goossen en Myrna van der Poel die het fractievoorzitterschap delen en namens het CDA Zoeterwoude Arjan Bakx.

Advertentie

Politiek Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×