(Foto: Chris de Waard).

Foodfestival Lepeltje Lepeltje dit jaar niet naar Leiden

Het cultureel foodfestival Lepeltje Lepeltje komt dit jaar niet naar Leiden. Vorig jaar streek het festival neer in het Van der Werfpark, maar dat is dit jaar niet beschikbaar voor het festival. Er waren geen alternatieve parken waar het concept Lepeltje Lepeltje volledig plaats kon vinden. De organisatie hoopt volgend jaar weer terug te keren naar Leiden.

Vorig jaar vond Lepeltje Lepeltje voor het eerst plaats in Leiden. Het is de vijfde jaargang van het festival en doet dit jaar zes steden aan. Het evenement vult parken met mobiele keukens; zowel landelijke als lokale smaakmakers serveren de heerlijkste gerechten. Daarnaast is er een kinderprogramma, een markt en een podium waar bands en dj’s hun muziek ten gehore brengen. Het festival bedient jong en oud en is gratis toegankelijk.

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×