(Archieffoto: Sleutelstad).

Eerste plaats voor Prentenkabinet in wintereditie Restaurant Week

In de Nationale Restaurant Week Wintereditie heeft restaurant Het Prentenkabinet uit Leiden de eerste plaats behaald van de regio Zuid-Holland. De ranglijst wordt opgesteld op basis van reviews van gasten. Vanwege deze eerste plaats serveert het bekende Leidse restaurant tijdens de ‘Restaurant Week Winnaarseditie’ opnieuw het prijswinnende menu.

Eigenaar Martin van der Ham is trots: ‘Het is altijd leuk om waardering te krijgen van onze gasten. Als zij lekker gegeten hebben en tevreden naar huis gaan, is ook voor ons de avond geslaagd. Uit deze eerste plaats blijkt dat de gasten het menu konden waarderen.”

Restaurant Week Winnaarseditie
De restaurants in de top 10 serveren tijdens de ‘Restaurant Week Winnaarseditie’ opnieuw hun prijswinnende menu’s. Ter ere van de eerste plaats ontvangen gasten bij Het Prentenkabinet in deze periode een gratis vierde gang als aanvulling op het driegangendiner (€29,50 p.p.). De winnaarseditie van de Restaurant Week is deze week begonnen en loopt tot 30 mei 2018,

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×