Roel Freeke leidt formatie in Oegstgeest

De coalitie-onderhandelingen tussen VVD, Progressief Oegstgeest (PrO) en het CDA om te komen tot een coalitieakkoord in Oegstgeest zijn deze week begonnen. Gisteravond hebben de onderhandelende partijen procesafspraken gemaakt en zijn de eerste inhoudelijke onderwerpen besproken.

De partijen hebben gekozen de onderhandelingen in deze fase te laten begeleiden door één onafhankelijke deskundige procesbegeleider, Roel Freeke, directeur van Necker van Naem. Dat bedrijf ondersteunt gemeenteraden en griffies.

Met de keuze voor Freeke hopen de partijen zorgvuldig en tegelijkertijd voortvarend het onderhandelingsproces te doorlopen.

Wie de onderhandelende partijen ideeën of andere zaken wil meegeven, kan suggesties mailen naar roel@necker.nl.

Advertentie

Oegstgeest Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×