(Foto's: AS Media).

Brandweer drie keer in 24 uur naar dezelfde straat voor een gaslucht

Vrijdagmorgen heeft de brandweer omstreeks 7.55 uur voor de derde keer in 24 uur metingen verricht aan de Pluimzeggekreek in Leiderdorp.

Gisteren aan het einde van de dag werden in deze straat meerdere woningen ontruimd in verband met een gaslucht. Enkele uren later werd in het woonblok wederom een gaslucht geroken. Maar er werd geen gas gemeten. De brandweer heeft voor de zekerheid ook nog gemeten op koolmonoxide maar ook dat werd niet waargenomen. Vanmorgen heeft de brandweer weer metingen verricht, maar ook nu werd geen gas gemeten. Volgens de bewoners roken zij een soort van gaslucht, terpentine en nog een bepaalde lucht in hun badkamer en hal. Ook Liander heeft metingen verricht.

112 Sleutelstad Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×