Nino Poulina per direct weg als hoofdtrainer Roodenburg

3

Nino Poulina is niet langer de hoofdtrainer van LV Roodenburg. Met die mededeling komt het onlangs aangetreden nieuwe bestuur van de club uit Leiden Noord.

Over de reden wil de club vooralsnog niet veel meer kwijt dan dat het besluit na zorgvuldig overleg is genomen. “Nino heeft zich de afgelopen twee jaar met heel veel passie en tomeloze energie ingezet voor de zaterdag 1 selectie. Wij hebben als bestuur alle vertrouwen in een goede afloop van het huidige seizoen.”

Het seizoen zal worden afgemaakt door Nouri Essaoui en Ramon Paardenkoper samen met Henk van der Weijden. “Wij willen Nino ontzettend bedanken en wensen hem heel veel succes volgend jaar bij de jeugd van RCL”, zo besluit het bestuur van LV Roodenburg het bericht waarin ze het vertrek van Poulina wereldkundig maken.

Delen

3 reacties

      • Wat is te jong voor een voorzitter? Als hij de regie weet te beheren bij een dergelijke vereniging, is er niets mis mee. Toch?

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Je bent nu offline