Nino Poulina in gesprek met Remco Mentink in Sport071 bij Sleutelstad.

Nino Poulina per direct weg als hoofdtrainer Roodenburg

Nino Poulina is niet langer de hoofdtrainer van LV Roodenburg. Met die mededeling komt het onlangs aangetreden nieuwe bestuur van de club uit Leiden Noord.

Over de reden wil de club vooralsnog niet veel meer kwijt dan dat het besluit na zorgvuldig overleg is genomen. “Nino heeft zich de afgelopen twee jaar met heel veel passie en tomeloze energie ingezet voor de zaterdag 1 selectie. Wij hebben als bestuur alle vertrouwen in een goede afloop van het huidige seizoen.”

Het seizoen zal worden afgemaakt door Nouri Essaoui en Ramon Paardenkoper samen met Henk van der Weijden. “Wij willen Nino ontzettend bedanken en wensen hem heel veel succes volgend jaar bij de jeugd van RCL”, zo besluit het bestuur van LV Roodenburg het bericht waarin ze het vertrek van Poulina wereldkundig maken.

Advertentie

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×