(Foto's: AS Media).

Grote zoektocht na inbraak bij slagerij

De politie heeft zondagavond omstreeks 19.30 uur een melding gekregen over een inbraak bij een slagerij in de Schoolstraat in Voorschoten. Agenten zijn meteen een grote zoektocht naar drie verdachten begonnen. Volgens de politie ging het om drie getinte jongens die gevlucht zijn op een fiets en een scooter. Eén van de daders droeg een helm met rode duivelsoortjes.

De verdachten gingen er vandoor in de richting van de Raadhuislaan en Koningin Julianalaan. Omstreeks 20.30 uur had de politie een van de verdachten aangehouden. Tijdens de zoektocht kreeg de politie hulp van de politiehelikopter.

 

112 Sleutelstad Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×