(Foto: archief Sleutelstad/Emile van Aelst)

Inschrijven voor Singelloop op 20 april kan nog steeds

De Leidse Singelloop is de leukste en gezelligste familieloop van Leiden en omstreken en aanstaande vrijdag kan iedereen die dat wil daaraan deelnemen. Voorzitter Gert-Jan van Geen zegt dat er zeker zesduizend startbiljetten klaar liggen. De loop begint om 19.30 uur en deelname kost 4 euro in de voorverkoop en aan de startstreep een euro extra.

Gerry van Bakel in gesprek met Gert-Jan van Geen over de 43ste editie van de Singelloop in Sport071.

De Singelloop is nog geen 7 kilometer en kan door bijna iedereen die een beetje sportief is worden uitgelopen. Al doen er ook enkele snelheidsduivels mee van Leiden Atletiek die wel degelijk voor het ‘echie’ lopen en volop de strijd met elkaar aangaan. ZitskiĆ«r Jeroen Kampschreur die deze winter goud haalde op de Paralympics zal het startschot geven.

Gert-Jan van Geen denkt dat de temperatuur ’s avonds prima zal zijn om te lopen, maar er zullen ook waterpunten beschikbaar zijn ter afkoeling. Voor meer informatie ga je naar de website van het Leidsch Dagblad/Singelloop.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×