(Foto: PR LeidenWalk)

LeidenWalk2018 is voor iedereen

Een stadswandeling met gids of meer sportief dertig kilometer doorstappen. Op zondag 22 april kan het allemaal tijdens de LeidenWalk2018. De elfde editie van een wandelfestijn dat ooit begon als de LadiesWalk. Maar vorig jaar werd bij het tienjarig bestaan Ladies vervangen door Leiden en een 30 kilometer parcours toegevoegd.

Inschrijven kan vooraf via de website LeidenWalk.nl en kost tot donderdagavond 9,50. Op de dag zelf zijn de kaartjes twee euro duurder. De stadswandeling met gids kost sowieso 11,50 en als je zeker wilt zijn van deelname daaraan moet je je vooraf inschrijven. Frank van Leeuwen rekent op minimaal 400 deelnemers die dus kunnen kiezen uit een stadswandeling van 5 kilometer of een wandeling van 10, 20 of 30 kilometer richting Polderpark Cronesteyn en Zoeterwoude. Het inschrijfgeld komt deels ten goede aan ‘Friends for life’ dat kinderen in Kenia ondersteunt met studiebeurzen voor een universitaire studie of een beroepsopleiding.


Gerry van Bakel in gesprek met ProKwadraat directeur Frank van Leeuwen.

Starten kan vanaf 10.00 uur vanaf de tuin van het Museum Volkenkunde en wie voor 17.00 uur terug is kan daar genieten van bubbels en chocola. Wandelaars krijgen een wandelboekje mee met omschrijving en plattegrond en een flesje water. Voor meer informatie ga naar www.LeidenWalk.nl. De goodiebag is afgeschaft maar iedere deelnemer krijgt een leuke attentie en dingt mee in een loterij naar toegangskaarten voor Schemerstad.

 

 

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×