Warmond krijgt eerste designbowlingbaan van West-Europa

12

Donderdag opent in Warmond de eerste designbowlingbaan van West-Europa: Lucky’s Bowling. De industriële locatie is ingericht met hoogwaardig designmeubilair én uitgerust met banen van Brunswick – de Roll’s Royce onder de bowlingbanen.

Deze diashow vereist JavaScript.

Met haar opvallende ontwerp wil Lucky’s Bowling de volgens het bedrijf wat ingedutte bowlingwereld wakker schudden. “In restaurants en hotels is er ruim aandacht voor een verfijnde inrichting, maar in de leisurewereld, en zeker de bowlingwereld, blijft een hoogwaardige uitstraling nog achter. Lucky’s Bowling is de eerste bowlingbaan van West-Europa waar er wel belang wordt gehecht aan zowel exterieur als interieur, waardoor bowlen afgaat van het wat suffige imago”, zegt Eric Bosma, Directeur van Lucky’s Bowling.

 

Delen
Sligro Proef het Najaar!

12 reacties

Je bent nu offline