(Foto: Lieuwe van Slooten).

Onderhandelende partijen in Voorschoten vragen om input uit het dorp

De onderhandelingen over het vormen van een nieuw gemeentebestuur in Voorschoten zijn nu echt begonnen. Dat melden de onderhandelaars van VVD, GroenLinks en D66. Onder leiding van formateur Pieter Heiliegers, burgemeester van gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude en waarnemend burgemeester van gemeente Uithoorn, zijn de gesprekken afgelopen weekend van start gegaan.

Input vanuit Voorschotenaren
De onderhandelaars van de drie partijen willen een ambitieus coalitieakkoord in elkaar zetten. Dat akkoord moet tot stand komen met input vanuit de Voorschotenaren. Inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties kunnen hun concrete input voor het akkoord naar de onderhandelaars sturen. Dit kan per brief of e-mail: formatie@voorschoten.nl.

In samenwerking met maatschappelijke organisaties wordt nog gekeken naar een manier om ook mensen met een taalachterstand de mogelijkheid te bieden input te leveren. De onderhandelende partijen hebben afgesproken dat zij iedereen duidelijk laten zien welke input wel in het akkoord wordt opgenomen en welke niet.

 

Advertentie

Politiek Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×