(Foto's: Emile van Aelst)

Stadsgehoorzaal veranderde zaterdag in een Roller Disco

Eind jaren 70 en begin 80 schoten de Roller Disco’s als paddenstoelen uit de grond, vrijwel even snel dat ze gekomen waren verdwenen ze ook weer. Sinds kort is de Roller Disco weer helemaal in en organiseert Skate Fever uit Capelle aan de IJssel elk weekend disco’s.

Ze organiseren ook disco’s op locatie. Gebr. de Nobel programmeur Leontine de Reede wilde graag een roller disco organiseren, maar het vloeroppervlak van de Gebr, de Nobel is te klein, vandaar dat ze uitweek naar de Stadsgehoorzaal. ’s Middag was er een druk bezochte kinderdisco¬† en ’s avonds was het feest met 350 bezoekers helemaal uitverkocht. Zowel de bezoekers als organisatie vinden het feest voor herhaling vatbaar.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×