V.l.n.r. Elizabeth Siersema - Vermeulen, Danny Verhaar, Albert Vermeulen (alle drie van Vermeulen Groep) en Tjeerd Scheffer (Leiden Marathon).

Vermeulen Groep nieuwe hoofdsponsor Leiden Marathon

“Met veel trots presenteren wij de nieuwe hoofdsponsor van de koningsafstand in de Leiden Marathon”. Voorzitter Tjeerd laat er geen misverstand over bestaan dat hij blij is met het commitment van de Vermeulen Groep. Het bedrijf uit Hazerswoude is in een andere rol al jaren bij het regionale loopevenement betrokken.

De hele marathon in Leiden heet vanaf volgend jaar ‘De 42 van Vermeulen Groep’. Het bedrijf gaat de nieuwe verbintenis als afstandssponsor aan voor drie jaar.┬áDe Vermeulen Groep is gespecialiseerd in allerlei werken in de openbare ruimte. Bij evenementen, waaronder de Leiden Marathon, zorgt de Vermeulen Groep voor tijdelijke verkeersmaatregelen.

Medewerkers van de Vermeulen Groep lopen zelf ook al een aantal jaren mee in een businessteam op de diverse afstanden van de Marathon van Leiden. Ook dit jaar verschijnen er weer een aantal businessteams bij de start en ook heeft het bedrijf medewerkers weten te mobiliseren om te gaan wandelen op 26 mei, het nieuwe onderdeel van de Marathon van Leiden.

De 28e Leiden Marathon wordt op 26 en 27 mei voor de 28e keer gehouden en verwelkomt ongeveer 14.000 hardlopers en dit jaar voor het eerst ook 2.000 wandelaars.

 

Advertentie

Leiden Regio Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×