Roodenburg uit competitie gehaald door betalingsachterstanden contributie

Zondag 1 van de Leidse voetbalvereniging Roodenburg is door de KNVB uit de competitie gehaald. Dat deed de voetbalbond omdat het team voor de tweede keer dit seizoen niet op het veld verscheen. Het team mocht van het bestuur niet aantreden omdat het niet aan de afgesproken contributieverplichtingen heeft voldaan.

Om Roodenburg weer een vitale vereniging te maken kondigde het nieuwe bestuur eerder al aan strenger op het betalen van de contributie te zullen letten. Met deze actie voert het bestuur de daad bij het woord.

Op de website van Roodenburg heet het bestuur de volgende mededeling gezet:
“Het nieuwe bestuur is de afgelopen weken in gesprek geweest met de Zondag 1 n.a.v. het voldoen van contributie verplichtingen. Ondanks toezeggingen is de contributie niet voor de gestelde deadline voldaan. Hierdoor waren we afgelopen zondag niet in staat om de Zondag 1 te laten spelen. Omdat dit de 2de keer was heeft de KNVB conform reglement de Zondag 1 uit de competitie genomen.

Als bestuur betreuren we het zeer dat het prestatievoetbal op zondag zo tot een eind komt. Ook zijn we er van bewust dat het uit de competitie nemen van de Zondag 1 vervelende consequenties kan hebben voor de andere teams in de poule. Echter, een streng contributiebeleid is hetgeen dat het nieuwe bestuur de leden heeft meegegeven en is ook onderdeel van het beleidsplan dat  door het nieuwe bestuur gemaakt is. Met de spelers van de zondag 1 die wel hun contributie voldaan hebben worden individuele afspraken gemaakt.

Bestuur LV Roodenburg”

Advertentie

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×