Tiende editie Oldtimer Voorjaarsdag bij Valkenburgse meer

Op zondag 6 mei organiseert de Voorschotense Oldtimer Vereniging voor het tiende jaar de Oldtimer Voorjaarsdag aan het Valkenburgse meer in Valkenburg (ZH). Vanaf 11.00 uur zijn klassieke voertuigen van zowel leden als niet-leden van harte welkom op het grote parkeerterrein aan het Valkenburgse meer naast museum Stoomtrein Katwijk Leiden en Brasserie Buitenhuis. De V.O.V Voorjaarsdag is elk jaar weer een prachtige dag voor liefhebbers van klassieke auto’s, motoren en andere voertuigen.

Aan de voorjaarsdag kan iedereen met een klassieke (vracht)auto, tractor, motor, (brom)fiets van twintig jaar of ouder meedoen. Ook stoommachines en modelboten naar klassiek model zijn van harte welkom. Ook liefhebbers die zelf geen klassiek voertuig hebben, is meer dan welkom voor een leuk dagje uit.

 

In het programmaboekje dat op de dag zelf voor drie euro te koop is in de V.O.V. stand is een puzzelrit in de omgeving opgenomen waaraan iedereen kan meedoen. Voor de drie deelnemers met het hoogste aantal punten zijn er prijzen te winnen. Ook is er gelegenheid voor kofferbak- en bijzondere ruilmarkt tijdens deze Oldtimer Voorjaarsdag. Wie nog spulletjes over heeft, kan ze dus meenemen en aanbieden.

De dag eindigt om 16.00 uur met de feestelijke prijsuitreiking aan de winnaars van de puzzelrit.

Het bezoeken van het evenement en deelname aan de puzzelrit zijn gratis. wie met zijn of haar klassieker aan de Voorjaarsdag wil deelnemen, kan gewoon langskomen. Een aanmelding vooraf is niet nodig.

Alle informatie en foto’s van vorig jaar staan op www.vovnieuws.nl.

Cultuur Regio Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×