Vanavond Silent Disco op Vismarkt als aftrap Leidse Nachtraad

Met een Silent Disco wordt vanavond om 21.00 uur de Leidse Nachtraad officieel gelanceerd. De vismarkt naast het stadhuis is twee uur lang het toneel van verschillende dj’s die hun kunsten laten horen. Althans, aan wie een speciale koptelefoon op heeft.

De Leidse Nachtraad is een initiatief van verschillende culturele partijen in Leiden die het nachtleven een impuls willen geven. Daarvoor loopt een petitie. Dat ‘raverendum‘ is inmiddels bijna 2300 keer ondertekend door mensen die ook vinden dat er in Leiden nog wel wat kansen liggen voor het ontwikkelen van de nachtcultuur.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Je bent nu offline