Politie Leiden zoekt getuigen van woninginbraken in omgeving Levendaal

11

Gisteren, donderdag 19 april, is bij twee woningen in de omgeving van het Levendaal in Leiden ingebroken. De politie zoekt mensen die iets gezien hebben. De inbraken vonden plaats tussen 9.30 uur en 22.00 uur.

De Leidse politie wil graag in contact komen met mensen die hebben gezien dat een persoon of personen zich verdacht ophielden of die zich vreemd gedroegen in de omgeving. Dat geldt ook voor verdachte voertuigen in de straat of in de omgeving.

De politie benadrukt dat alle informatie welkom is, ook details waarvan mensen misschien denken dat ze niet belangrijk zijn. Wie iets is opgevallen kan contact opnemen met de politie via 0900-8844 of door even langs te lopen bij het politiebureau Leiden-Midden, Langegracht 11 in Leiden. Dit kan onder vermelding van procesnummers: 2018-102462 en 2018-102807.

Delen

11 reacties

 1. Hanneke prinsen op

  Verschrkkelijk wat er is gebeurt ,ik doe een oproep.
  Er is een ring weg, deze is ontworpen door een edelsmid heeft heel erg veel emotionele waarde , er zit van overgrootmoeder, grootmoeder/vader,0ma,s en
  Opa.,s, pa en ma sieraden in verwerkt en van haar zelf het kinder ringetje, melktandje, , haar van ouders
  Dus zouden jullie dit aub weer door de brievenbus willen doen?
  Ik geloof hierin. Ik hoop dat jullie aub dit willen doen.
  Dank je.
  Groet een oma

Je bent nu offline