(Foto: Jack Wolters).

UVS is op zoek naar speelsters voor vrouwen voetbalteam

Komend voetbalseizoen wil UVS starten met een vrouwenvoetbalteam. Er is al een grote groep enthousiaste meiden met voetbalervaring gevonden, maar de club uit de Kikkerpolder zoekt nog enkele speelsters (18+) om het team compleet te maken.

“Hou jij van gezelligheid en heb jij al enige voetbalervaring, dan willen we jou graag in ons team. Het team zal 1 tot 2 keer per week trainen en wedstrijden spelen op zaterdagen”, meldt Christa van Roessel die de aanmeldingen coördineert. Meer informatie en aanmelden kan via Christa per mail op christa_van_roessel@hotmail.com of mobiel via 06 15587774.

Advertentie

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×