(Foto: Hogeschool Leiden).

Zoektocht naar beste JOGG-idee voor vijfde keer van start

Het is in 2018 alweer voor de vijfde keer dat scholieren uit groep 8 worden uitgedaagd om hun school nóg gezonder en sportiever te maken via de JOGG Challenge. JOGG (Jongeren Op Gezond Gewicht) vraagt scholieren om hun beste idee om schoolgenoten meer te laten sporten en gezond te laten eten.

Maximaal twaalf teams van groepen 8 uit de Leidse regio gaan na de zomer een idee uitwerken, samen met derdejaars pabo-studenten van Hogeschool Leiden. Zo werken ze toe naar de Challenge Finale op 19 oktober, waar wordt bepaald wat het beste idee van 2018 is.

Aanmelden
Scholen kunnen zich aanmelden om mee te doen aan de JOGG Challenge 2018. Geïnteresseerde scholen kunnen de organisatie een mailtje sturen op joggchallenge@gmail.com.

Advertentie

Leiden Onderwijs Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×