Scratchdag bij Opera Festa in Leidse Volkshuis

Opera Festa organiseert op zondag 8 juli een opera scratch in Het Leidse Volkshuis. Iedereen die het leuk vindt om een keer opera te zingen is welkom. Tijdens deze eerste FestaScratch worden de koren uit de Engelse opera Iolanthe van Gilbert en Sullivan ingestudeerd onder leiding van dirigent Wim Dijkstra.

Iolanthe is een komische opera uit 1882, een sprookjesachtig verhaal over het botsen van de verschillende standen in de Victoriaanse maatschappij.

De scratchrepetities beginnen op 8 juli om 11.30 uur en vanaf 16.00 uur is er een informele presentatie waarbij de deelnemers aan het Festa OperaLab de solo’s zullen zingen. Op 6 juli is er ook een OperaLab, waarbij zangles is inbegrepen. Dar is alleen nog ruimte voor tenoren. Voor de scratch-deelnemers is het vooraf instuderen van de partijen niet noodzakelijk.

Voor de FestaScratch is aanmelding nog tot en met 30 april mogelijk via operafesta@hotmail.nl. De kosten voor de scratch bedragen 35 euro.

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×