(Foto: PR).

VVV Leiden viert vijf jaar city hosts in de binnenstad met 'Ask mi campagne'

Leiden staat op de vijfde plek in het lijstje van meest gastvrije steden van Nederland. Het VVV Leiden doet er veel aan om bovenaan te blijven staan. Onder meer met informatieverstrekking aan bezoekers door het inzetten van ‘city hosts’ in de binnenstad.

De city hosts zijn inmiddels vijf jaar actief op initiatief van Centrummanagement Leiden en Leiden Marketing. Tijd voor een nieuwe impuls en dat gaat gebeuren met de lancering van de ‘Ask mi’ campagne. Het team wordt zichtbaarder gemaakt in de stad. Onder meer door nieuwe opvallende jassen, een ‘Ask mi’ bakfiets vol relevante informatie en een polaroidcamera waarmee het team pro actief de mooiste plaatjes van bezoekers op mooie plekken in de binnenstad gaat maken.

Leiden Gastvrije stad
De city hosts worden vooral ingezet in de weekend, in vakantieperiodes en tijdens evenementen en festivals. Het team bestaat uit enthousiaste en representatieve studenten die elk weekend op strategische plekken in de stad staan. “Met de bakfiets creëren we nu een mobiele VVV met interessante en relevante informatie”, aldus een blije Monique Moot, Manager VVV Leiden.

Advertentie

Cultuur Economie Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×