(Foto: PR).

Taalvrijwilligers gezocht voor EpiCentrum Slaaghwijk

De Stichting Piëzo is voor het EpiCentrum in de Merenwijk op zoek naar nieuwe vrijwilligers die taalvaardig, sociaal en leergierig zijn. “In de Merenwijk en directe omgeving zijn mensen die om wat voor reden dan ook hulp of ondersteuning nodig hebben bij het beter leren de Nederlandse taal”, zegt Gioia Conte van Piëzo. “Met taal kunnen we contact maken met andere mensen en het opent deuren als je de taal goed spreekt.”

Van vrijwilliger wordt veerwacht dat ze zelf een goede beheersing hebben van de Nederlandse taal. Een onderwijsachtergrond is niet nodig. Wel is het betrokkenheid bij mensen die de taal willen leren noodzakelijk. Taalvrijwilligers krijgen via het Taalhuis een basistraining aangeboden die uit vier dagdelen bestaat.

Aanmelden kan per e-mail bij Gioia Conte via gioia@stichtingpiezo.nl.

Advertentie

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×