Bevrijdingsdag Oegstgeest belooft veel bij vereniging A.S.C.

Op 5 mei vindt er bij voetbal- en cricketvereniging A.S.C. in Oegstgeest een groots festijn plaats. Vrijwilligers hebben in 5 weken tijd De Vrienden van A.S.C. live georganiseerd. Zo kan ook de Oegstgeestenaar, waarschijnlijk aangevuld met bezoekers uit de regio, genieten van een groot feest op Bevrijdingsdag.

De Vrienden van A.S.C. live vond de afgelopen 5 jaar elk jaar plaats op Bevrijdingsdag. Telkens gebeurde dit op de historische locatie aan de Duivenvoordestraat. Sinds augustus 2017 heeft de vereniging A.S.C. echter een nieuwe locatie in gebruik genomen. Aangezien de oude locatie in de tussentijd nog braak lag, ontstond het idee tot het vertrouwde feest, op de gebruikelijke plaats.

Kevin Stolwijk in gesprek met Ingrid Stokmeel, mede-organisator van De vrienden van ASC live, over Bevrijdingsdag in OegstgeestĀ 

Vanaf 10.00 worden liveoptredens door verschillende bands verzorgd. Dit wordt op een gegeven moment aangevuld met een veelbelovende barcecue. Ook voor de allerkleinsten is er veel te doen. Er staat een springkussen, er wordt geschminkt, er is een ijs-snoepkraam en er kan natuurlijk op het veld gespeeld worden. Aan het weer zal het in ieder geval niet liggen. Het belooft een mooie, zonnige dag te worden in Oegstgeest!

 

 

 

Advertentie

Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×