Science071: Griepepidemie eindelijk voorbij

Deze week hadden we weer volop wetenschapsnieuws in Sience071. Je hoorde eerdere interviews met Gerry Klinken over vervolging van de Rohingya’s en Nielse Ligterink over de bouwstenen van het heelal.  Redacteur Camiel Aarents had voor ons de laatste wetenschapsnieuwtjes op een rijtje gezet. Verder beantwoordde hij ook de wetenschapsvraag van de week: “Waarom wordt het mooi weer als we niezen?” Luister hieronder de fragmenten van het wetenschapsnieuws en de wetenschapsvraag terug!

 

Deze week schoof redacteur Camiel Aarents bij ons aan voor het wetenschapsnieuws. Hij vertelde over het einde van de griepepidemie en erosie van de zandstranden. Tot slot praatte hij ons bij over een onderzoek naar gelijkenissen in gebaren tussen chimpansees en bonobo’s.

Camiel Aarents gaf deze week ook antwoord op de wetenschapsvraag van de week: “Waarom wordt het mooi weer als we niezen?”  

 

Advertentie

Leiden Science


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×