(Foto: PR).

Groepstrainingen stoppen met roken op twee plaatsen in Leiden

Stoppen met roken is erg moeilijk, maar het heeft altijd zin. Misschien is dit een goed moment om te stoppen met roken. De nicotine in de sigaret is zeer verslavend. De kans om succesvol te stoppen is met
professionele begeleiding en steun tot acht keer hoger dan bij stoppen zonder hulp. Voor wie dit type begeleiding wil, starten op donderdag 31 mei twee groepstrainingen ‘Rookvrij! Ook jij?’ in twee verschillende wijken in Leiden.

Er zijn verschillende redenen om te stoppen met roken. Het is ongezond voor de roker zelf, maar ook voor de omgeving. Behalve dat roken ongezond is, kost het ook een hoop geld. Één pakje perdag kost in een jaar 2500 euro.

In de training worden ervaringen uitgewisseld en steunen de deelnemers elkaar. De training duurt zeven weken en zeven bijeenkomsten van anderhalf uur.  De trainingen starten donderdag 31 mei in de Kooi en de Stevenshof. De bijeenkomsten in de Kooi duren van 19:30 uur tot 21:00 uur en vinden plaats in Buurthuis De Kooi aan de Driftstraat 49. De bijeenkomsten in de Stevenshof duren van 20:00 tot 21:30 uur en vinden plaats in het Huis van de Buurt aan de Trix Terwindstraat 4. De bijeenkomsten in beide wijken hebben plaats op: 31 mei, 7 juni, 14 juni, 21 juni, 28 juni, 5 juli en 12 juli. Meer informatie staat op de site van ‘Rookvrij! Ook jij?’.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×