(Foto: Emile van Aelst).

444 jaar ontzet vieren met jarigen in 3 Oktoberoptocht

Over een paar maanden is het 444 jaar geleden dat Leiden is bevrijd van de Spanjaarden. Voor de optocht tijdens het Leids ontzet is de 3 October Vereeniging op zoek naar mensen die op 3 oktober zijn geboren. Met al die jarigen wil de vereniging het ontzet ‘4-en’. De jarigen schuiven in de optocht aan bij een gedekte tafel met slingers, taart en kaarsjes.

Wie jarig  is en mee wil doen kan zich via optocht@3october.nl aanmelden onder vermelding van het woord JARIG. De 3 October Vereeniging vraagt om de verjaardag te bewijzen door een foto van id-kaart of paspoort mee te sturen. Dat kan op een veilige manier door bepaalde gegevens onzichtbaar te maken. Zie daarvoor https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/identiteitsfraude/vraag-en-antwoord/fraude-voorkomen-met-kopie-id-bewijs

 

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×