(Foto: Zwembad Het Wedde).

Zeventien kinderen halen zwemdiploma bij snelcursus Het Wedde

Zeventien kinderen hebben afgelopen meivakantie hun zwemdiploma gehaald bij zwembad Het Wedde. Ze hebben een versneld traject gedaan met steeds twee zwemlessen achter elkaar. De kinderen konden daardoor al na 7,5 uur afzwemmen.

Zaterdag kwamen alle kinderen weer naar zwembad Het Wedde. De kinderen mochten onder toezicht van de ouders, broertjes en zusjes afzwemmen. Iedereen is geslaagd.

Zwembad Het Wedde benadrukt dat het aangeboden sneltraject geen zogenaamde turbocursus is. Turbocursussen starten met onervaren kinderen. Het sneltraject werkt met kinderen die al in de afzwemgroepen zitten. Zij hebben dus al veel lessen gevolgd en het uithoudingsvermogen is procesmatig opgebouwd.

Sport Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×