(Foto: Vrienden van het Singelpark).

Moederdagwandeling door Singelpark

Op Moederdag organiseren de Vrienden van het Singelpark weer een maandelijkse wandeling langs een deel van de Leidse sIngels. De wandeltocht trekt elke maand de nodige belangstelling en gaat komende zondag onder meer langs Molen de Valk met het door de bekende tuinarchitect Piet Oudolf ontworpen park en het Rembrandtpark. De wandeling eindigt bij het Plantsoen.

Onderweg vertelt een ervaren gids over het Singelpark-project, waaronder natuurlijk de nieuw aan te leggen bruggen. De wandeling begint om 14.00 uur en duurt ongeveer twee uur. Er wordt een bijdrage van drie euro gevraagd voor de gids. De opbrengst wordt besteed aan de verdere invulling van het singelpark. Wie mee wil wandelen kan zich aanmelden via singelparkwandeling@gmail.com. Dat kan ook zondagochtend nog.

 

 

 

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×