(Foto: PR Dorpsfeest).

Landbouwspelen tijdens Dorpsfeest Zoeterwoude

Tijdens het Dorpsfeest in Zoeterwoude op 24 juni vinden de Zoeterwoudse Landbouwspelen plaats. De bedenkers van de wedstrijd hebben dit jaar een andere opzet bedacht en deelnemers maken kennis met boerenspellen als ‘Trek je gek’, ‘de Trekkerbandkoprol’ en ‘Strobalen laaien.

De parcours worden afgewerkt door verschillende teams, maar de precieze hoeveelheid spellen blijft geheim tot aan het begin van de wedstrijd. De teams strijden om de eer van “Kampioen Zoeterwoudse Landbouwspellen 2018”. Onder de teams die met hun outfit het motto “Landbouw” het beste uitdragen, wordt ook een originaliteitsprijs verloot.

Markt
Jacintha Paardekooper van het Dorpsfeest Zoeterwoude:  “we proberen elk jaar een zo afwisselend en aantrekkelijk mogelijk programma te bedenken. Daarom vindt, naast het Zoeterwoudse kampioenschap Landbouwspellen, ook dit jaar weer een kleine markt plaats met kramen gevuld met heerlijke, eerlijke, lekkere en bijzondere producten en diensten uit Zoeterwoude en de regio. Ben je ondernemer, maker of gewoon een gezellige deelnemer die goed op onze ‘Dorpsfeest Zoeterwoude Markt’ zou passen? Dan zijn wij op zoek naar jou en ben je van harte welkom een kraam te huren op onze markt!”

Deelname
Het Dorpsfeest Zoeterwoude vindt dit jaar plaats van donderdag 21 tot en met zondag 24 juni op de Landijsbaan van Sportpark Haasbroek. Het volledige programma is te vinden op www.dorpsfeestzoeterwoude.nl.

Deelnemen is alleen mogelijk met een groep bestaande uit zes deelnemers. Iedereen moet zestien jaar of ouder zijn om mee te mogen doen. Aanmelden kan via het inschrijfformulier op de site.

 

 

Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×