(Foto: Facebook Andre Hengeveld).

Leidse dichter André Hengeveld presenteert bundel 'Woordkastelen'

Op 12 mei presenteert Leidenaar André Hengeveld zijn eerste dichtbundel ‘Woordkastelen’. Tijdens de presentatie spelen kinderen een grote rol. Acht kinderen maakten tekeningen bij de gedichtjes in de bundel. Vijf kinderen zullen de cover en de titel van de nieuwe bundel ceremonieel onthullen. Zij zullen ook de eerste exemplaren in ontvangst nemen. Door de tekeningen van de kinderen krijgt de bundel kleur. Daarom worden de kinderen flink in het zonnetje gezet. 

De dichtbundel is een verzameling van korte gedichtjes die Hengeveld in 2016 op Facebook plaatste. Soms waren het serieuze gedichtjes, maar meestal waren ze humorvol. Welk onderwerp de dichter ook koos, het was altijd met een taalkundige kwinkslag geschreven.

De gedichtenbundel is online verkrijgbaar. Vanaf half mei is de bundel ook te vinden in de lokale boekhandel.

 

 

 

 

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×