Rik Kamps nieuwe voorzitter van 3 October Vereeniging

3

De 3 October Vereeniging heeft een nieuwe voorzitter. Het is Rik Kamps die het stokje overneemt van Michiel Zonnevylle die het voorzitterschap de afgelopen zes jaar vervulde. Heel eervol vindt Kamps het dat zijn naam nu in het beperkte lijstje van twaalf voorzitters staat die de vereniging sinds de oprichting heeft gehad. “En als ik het niet goed doe”,  zo hield Kamps de leden met een vette knipoog voor: “Dan kunt u me altijd nog wegsturen, want u gaat niet over de benoeming van bestuursleden, maar wel over hun ontslag. Er is dus altijd een weg terug.”

Beroepsbrandweer Leiden wint Praalwagenontwerpwedstrijd

De voorzitterswissel was niet het enige nieuws dat de aanwezigen leden meekregen. Ook was er de uitslag van de Praalwagenontwerpwedstrijd die voor de derde keer werd gehouden. Uit zes inzendingen koos de jury het uitgewerkte voorstel van de Beroepsbrandweer Leiden die dit jaar ook het 75-jarig bestaan viert.

Chris de Waard sprak na afloop van de ledenvergadering in het Academiegebouw met de kersverse voorzitter Rik Kamps.

Chris de Waard in gesprek met oud-voorzitter Michiel Zonnevylle. 

Chris de Waard in gesprek met Edwin Haasbroek van de brandweer over het winnende praalwagenontwerp.

Deze diashow vereist JavaScript.

Delen

3 reacties

    • De Hotemetoten vd 3 Octobervereniging….. ze vinden het fijn om traditioneel belangrijk zijn, en mogen ze … ze wel … of niet… in de koets….
      Ach die “belangrijke” mannekes sponsoren de 3 oktobervereniging…. , zij een leuke avond… bral bral, en wij ook 🙂

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline