3 October Vereeniging bedankt medewerkers met vrijwilligersborrel

2

Met een gezellige borrel voor onder andere de vrijwilligers van de merchandisekramen, de wegafzetters, de bouwers van de brandweerpraalwagen en de organisatoren van de Rood-Wit fotowedstrijd is er echt een einde gekomen aan 3 October 2018. Het bestuur van de 3 October Vereeniging bedankte ook dit jaar weer op deze manier haar extra handjes bij het Feest der Feesten.

In Café de Pomerans werd gezellig geborreld en nagepraat over 3 October 2018. Na afloop ontvingen alle vrijwilligers een pennenbakje in de vorm van een sarcofaag, dat verwees naar de groep en praalwagen van Rijksmuseum van Oudheden.

Deze diashow vereist JavaScript.

Delen

2 reacties

Over de auteur

Emile Van Aelst

Freelance fotograaf, redacteur en columnist bij Sleutelstad, Leidsch Dagblad en Leidse Glibber.

Je bent nu offline