(Foto's Emile van Aelst)

3 October Vereeniging bedankt medewerkers met vrijwilligersborrel

Met een gezellige borrel voor onder andere de vrijwilligers van de merchandisekramen, de wegafzetters, de bouwers van de brandweerpraalwagen en de organisatoren van de Rood-Wit fotowedstrijd is er echt een einde gekomen aan 3 October 2018. Het bestuur van de 3 October Vereeniging bedankte ook dit jaar weer op deze manier haar extra handjes bij het Feest der Feesten.

In Café de Pomerans werd gezellig geborreld en nagepraat over 3 October 2018. Na afloop ontvingen alle vrijwilligers een pennenbakje in de vorm van een sarcofaag, dat verwees naar de groep en praalwagen van Rijksmuseum van Oudheden.

Leiden 3 Oktober 2018


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×