(Foto's AS Media).

Auto bungelt boven de gracht in Leiden

Een auto is zondagmiddag rond 12.45 uur bijna te water geraakt op de Steenschuur in Leiden.  De automobilist gaf iets te veel gas bij het achteruit inparkeren inparkeren waardoor de auto over de kade kwam te hangen en dreigde in de gracht te vallen. De automobilist verliet voorzichtig het voertuig en alarmeerde de hulpdiensten.

De brandweer heeft de auto gestabiliseerd en een berger heeft later de auto weer op de kant geholpen. Een korte controle wees uit dat het voertuig slechts lichte schade had opgelopen. De man werd geadviseerd even langs de garage te gaan, maar mocht zijn weg weer vervolgen.

Advertentie

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×