Laatste fase campus Leidse Schans van start

6

Ballast Nedam en VORM Ontwikkeling starten deze maand met de bouw van de laatste woningen op de campus Yours Leiden. Het gaat om 423 starterswoningen en 197 zelfstandige studentenwoningen. Het project in de Lammenschansdriehoek vormt het sluitstuk van de ontwikkeling van campus de ‘Leidse Schans’ waar in totaal zo’n 1.900 woningen komen. De woningen worden allemaal gasloos uitgevoerd.

 

 

 

Delen

6 reacties

  1. Ik woon zelf al zo’n 3 jaar in blok C (koop appartementen) en vind het verwarmingssysteem wel slim. In de zomer komt de warmte van de zonnecollectoren op het dak, in de winter uit de grond vandaan. En de woningen zijn zodanig geïsoleerd dat je de verwarming eigenlijk nooit aan hoeft te doen.
    Het enige waar men wel even naar moet kijken is het feit dat bij harde wind de zonnecollectoren en ventilatiebuizen kapotwaaien!

Je bent nu offline