Leiderdorpse MidZomerLoop combinatie van plezier en prestatie

De inschrijvingen van de Leiderdorpse MidZomerLoop zijn geopend. Wie zich op tijd inschrijft, kan gratis aanschuiven voor de barbecue die na afloop van de prestatieloop voor jong en oud plaatsvindt. Inschrijven kan opnder andere via de vernieuwde website midzomerloop-leiderdorp.nl. De start en finish van de MidZomerLoop is op op vrijdagavond 6 juli zijn bij het nieuwe clubhuis van voetbalvereniging RCL in Leiderdorp.

Gerry van Bakel in gesprek met Jan Vos over de Leiderdorpse Midzomerloop.

Er kan gestart worden op twee afstanden, de 6,3 km of de 10 km. Beiden starten om 19.30 uur. Ook is er een Kidsrun. Deze gaat over een afstand van 1,5 km en start om 19.00 uur. De kinderen (tot 12 jaar) die deelnemen aan de Kidsrun blijven op sportcomplex de Bloemerd. De andere afstanden gaan via de Bloemerd, langs de Dwarswatering naar de Driegatenbrug, Zijldijk, Nieuweweg, Boterhuispolder en door de Leyhof terug naar de Bloemerd.

Deelnemers die zich vooraf inschrijven mogen na afloop gratis deelnemen aan de barbecue. Na-inschrijvers en deelnemers aan de kidsrun kunnen apart BBQ-munten kopen.

Op de website van het evenement is alle informatie over het inschrijven, het parcours, de te winnen prijzen en de parcoursrecords te vinden.

Leiderdorp Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×