Presentatoren van Cultuur071 houden ermee op, nieuwe gezocht!

Na zes jaar stoppen Han Ruijgrok en Gideon Roggeveen met het presenteren van Cultuur071 op Sleutelstad FM, het radioprogramma over Cultuur in de Leidse regio op zaterdagochtend. Het programma gaat gewoon door, maar zoekt daarom naar nieuwe gezichten.

Zes jaar geleden begon Gideon Roggeveen met het programma, op 14 juli 2012: “Ik deed het programma toen samen met Sleutelstadcollega Dennis Oudshoorn. Han Ruijgrok was de eerste studiogast en is eigenlijk nooit meer weggegaan. Toen Dennis ermee stopte was het een logisch gevolg dat we een duo-presentatie gingen doen. We bleken erg goed op elkaar ingespeeld”.

“We vinden het programma nog steeds een feestje om te maken, iedere week,” zegt Han, “maar we kijken uit naar de tijd waarin we nieuwe dingen kunnen gaan doen. Zo wil ik meer gaan schrijven. Maar ook een nieuw radioprogramma met Gideon sluit ik zeker niet uit. Daarvoor vinden we elkaar te leuk.”

Het programma Cultuur071 gaat na de zomerstop dus verder zonder Han en Gideon. Sleutelstad is druk bezig om te kijken wie de presentatie op zich wil nemen, maar ook de redactie kan uitgebreid worden. Wie dat graag wil kan zich melden via cultuur071@sleutelstad.nl. Een aantal keer meelopen om eens te zien hoe dat gaat is geen probleem. De laatste uitzending van dit seizoen is de speciale Poëzienacht van Cultuur071. Deze vindt plaats op 21 juni in de Hortus Botanicus en wordt op 24 juni uitgezonden.

Advertentie

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×