Cultuur071 van kalebas tot leverworst en nog veel meer

2

We kijken terug op het vorige weekend, want wat was er veel te doen. Jiska Post van Japanmuseum Sieboldhuis kondigt (tevens) een nieuwe tentoonstelling aan. Van Index Poetry ontvangen we Christiaan van Minnen en Anne ter Beek (voor al uw poëzie). Ruud Binnendijk(van ‘Aan tafel bij Ruud’) is er. Marcel Willemse, drummer van de Helter Shelter is er ook, want de band bestaat vijf jaar. Stadsfotograaf Patricia Nauta werkt aan een fotoboek. Om het te kunnen maken en uitbrengen is geld nodig. Zij is een crowdfunding actie gestart. Zij legt uit hoe we haar kunnen helpen.

 

 

Delen

2 reacties

  1. Zondag 27 mei “Aan tafel bij Ruud” in clubgebouw Maredijkhuis (Maredijk 100), Leiden om half 4 met o.a. schrijfster van het boek Selma! Entree: 2 euro.
    U komt toch ook?

  2. Johan Volkers

    Aan tafel bij Ruud, 27 mei om half 4 met o.a. schrijfster van het bekroonde boek “Selma”. Locatie: clubgebouw Maredijk , Maredijk 100, Leiden. Entree: 2 euro.
    U bent van harte welkom!

Over de auteur

Redactie Cultuur071

Je bent nu offline