Ook duurzaam: zonne-energie. (Foto: archief Sleutelstad)

Informatieavond Zoeterwoude Duurzaam 2030

Op woensdag 30 mei organiseren het burgerinitiatief Zoeterwoude Duurzaam 2030, de gemeente Zoeterwoude en het Duurzaam Bouwloket een informatieavond over het project wijkgerichte aanpak energiebesparing.

De informatieavond wordt georganiseerd omdat de organisatoren bewoners graag op weg helpen bij het verduurzamen van hun woning en het besparen van energie. Afgelopen periode zijn er maatwerkadviezen gemaakt voor de 12 meest voorkomende woningtypen in Zoeterwoude. Inwoners van Zoeterwoude-Dorp kunnen op 30 mei informatie en advies inwinnen over duurzaam (ver)bouwen, energie besparen en energie opwekken.

De informatieavond is de tweede deze week. Afgelopen maandag was er een avond georganiseerd voor woningeigenaren uit de Rijndijk.

De locatie van de informatieavonden is: ontvangstgebouw “De Hooiberg” bij brouwerij Heineken (Burgemeester Smeetsweg 1 in Zoeterwoude). Inloop vanaf 19:00 uur de avond start om 19:30 uur en eindigt om 22:00 uur met een drankje.

Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×