Aankondigingsbord van de rommelmarkt in Ons Huis. (Foto: Robbert Beurse)

Rommelmarkt in Ons Huis

Ook dit jaar organiseert de jeugdraad van de Hervormde Kerk in Zoeterwoude een rommelmarkt in multifunctioneel centrum Ons Huis (Kosterpad 3 in Zoeterwoude). De rommelmarkt is op zaterdag 2 juni van 9:30 uur tot 15:00 uur.

Inwoners van de gemeente werden vooraf opgeroepen om spullen die ze niet meer gebruikten op een afgesproken moment voor de deur te zetten. Ophaalploegen van de jeugdraad namen de spullen vervolgens mee. Vrijwilligers zullend de goederen op 2 juni verkopen. Buiten de rommelmarkt is er een viskraam en worden er pannenkoeken verkocht. Een lokale pottenbakker vertoont er zijn vakmanschap en voor de kinderen is er een springkussen, schminken en oud-Hollands lollytrekken.

Advertentie

Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×