(foto: Marja van Tilburg)

ZZ Leiden heeft grotere sporthal nodig voor aansluiting bij top

Zorg en Zekerheid Leiden mag terugkijken op een goed seizoen zegt voorzitter Marcel Verburg na afloop van de verloren playoffs-finale tegen Donar Groningen. Verburg zegt hij zijn team heeft zien vechten en het Groningen echt moeilijk heeft gemaakt. Twee finaleplaatsen was het maximaal haalbare dit seizoen. Om aansluiting te krijgen met Donar heeft ZZ Leiden echt een grotere hal nodig, aldus Verburg.

Verburg zegt dat er meer geld nodig is om de kloof met Donar Groningen te kunnen overbruggen dat kan beschikken over een bredere selectie en dat er ook een grotere hal nodig is om de vaste supporterschare nog verder uit te kunnen bouwen. Verburg zegt: “Wij willen kijken of we in drie jaar tijd kunnen aanhaken bij Groningen en dat betekent in ieder geval dat we op zoeken moeten naar een locatie met mininaal drieduizend stoelen. We moeten wel als we Europees mee willen gaan doen.”

Rolf Marselis in gesprek met voorzitter Marcel Verburg.

Advertentie

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×