(Foto's: AS Media).

Aanhouding bij auto te water Leiderdorp

Een auto is gisteravond rond 23:30 uur het water in gereden op de Mauritssingel in Leiderdorp. Daarbij is een automobilist lichtgewond geraakt. Volgens AS Media heeft de politie één persoon aangehouden die mogelijk onder invloed van alcohol was en niet wilde meewerken aan het onderzoek.

De aangehouden man is na zijn aanhouding behandeld door het aanwezige ambulancepersoneel. Uiteindelijk is hij met een hoofdwond naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling.

De brandweer heeft in het water nog gezocht naar eventuele andere inzittenden van de auto, maar er is niemand meer aangetroffen. Het voertuig is uiteindelijk door een bergingsbedrijf uit het water gehaald en meegenomen.

Advertentie

112 Sleutelstad Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×