Rommelmarkt bij Ons Huis in Zoeterwoude. (Foto: Robbert Beurse).

Rommelmarkt Ons Huis trekt weer veel bezoekers

Zaterdag 2 juni wisselden de inwoners van Zoeterwoude traditioneel massaal oude spullen uit tijdens de jaarlijkse rommelmarkt bij Ons Huis.

Zoals ieder jaar kregen de Zoeterwoudenaren in de dagen voor de rommelmarkt het verzoek om oude, nog bruikbare, spullen op een bepaald tijdstip voor hun huis te zetten. Jongeren van de Jeugdraad van de Hervormde kerk haalden de spullen op om ze (geholpen door andere vrijwilligers) op zaterdag weer aan andere dorpsgenoten te verkopen. Uiteraard waren ook kopers van buiten de gemeente welkom.
Naast de rommelmarkt werden er pannenkoeken gebakken, stond er een viskraam en konden bezoekers een korte workshop pottenbakken volgen. Uiteraard ontbraken het springkussen en de ballonkunstenaar voor de kinderen niet.

Onverkochte spullen worden binnenkort aan een goed doel geschonken.

Advertentie

Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×